Trim kabinet

Da bi vaše telo dostiglo i održavalo dobru formu i kondiciju, možete koristiti naš trim-kabinet i vežbati u potpuno privatnoj atmosferi sa ličnim trenerom ili sami ukoliko ste u dobroj kondiciji i upoznati ste sa korišćenjem sprava trim-kabineta.

Trenutno su vam na raspolaganju sledeće fitness sprave:

  • Bowflex® (USA) model XCEED, univerzalni trenažer sa mogućnošću za preko 60 raznih vežbi; bilo kardio treninga ili vežbi sa opterećenjem. Radi na principu fleksibilnih lukova (Power Rod®) sa podesivim opterećenjem koje sami izabirate. Ograničenje: isključivo za odrasle do 136kg težine sa prethodnom obukom.
  • Free Spririt, krostrenažer za simulaciju hoda ili trčanja sa podesivim opterećenjem. Omogućava kardio vežbe bez udara o podlogu i posledica po zglobove. Ograničenje: osobe do 110kg težene.
  • Mini steper Swing za simulaciju penjanja uz stepenice za vežbe mišića nogu i dodatkom gumenog ekspandera za vežbe ruku. Ograničenje: osobe do 100kg težine

U klimatizovanom prostoru za vežbanje, po želji možete pratiti kablovsku TV ili slediti program vežbi sa našeg ili vašeg DVD-a. Za vaš puni komfor, trim-kabinet poseduje svoje kupatilo sa tušem i prostorom za presvlačenje.