Obale i Plaže

Galija

Galija je najveća plaža od navedene tri i za podlogu ima šljunak sa postepenim nagibom ka dubljoj vodu.

Koraj

Koraj je plaža sa betonskom pločom i mogućim direktnim pristupom dubokoj vodi.

Golden Bay

Najmanja plaža, Golden Bay takodje pruža mogućnost potepenog ulaska u dublju vodu, a karakteriše je sitan šljunak – krupni pesak.

Sve lokalne plaže se nalaze duž šetališta uz more. Šetalište Pet Danica je na oko 50m od Ville Tenžera do kojeg vodi stepenasta pešačka staza. Generalno, plažama je pristup slobodan, ali je potrebno platiti iznajmljivanje opreme kao što su suncobrani i ležaljke. Od vlastite opreme, gosti moraju imate svoje peškire za plažu koje mogu doneti sa sobom ili kupititi u obližnjim prodavnicama.

Gostima su na raspolaganju tri obližnje plaže u rejonu od 150 metara. Medjutim, brodićima se svakog dana može otići na ekološke plaže koje se nalaze na ulazu u zaliv i potpuno su izolovane od naselja (Mirište, Žanjic, Dobreč, …).

U ljetnjim mjesecima mogu se koristiti tri obližnje plaže (do 150m) ili plaže izletišta do kojih redovno prevoze turistički brodići. Van sezone u blagoj mediteranskoj klimi, obilasci Starog grada udaljenog tek 15 minuta hoda ili duge šetnje promenadom koja prati hercegnovsku obalu dužinom od 5km, upotpuniće doživljaj ponudjenih sadržaja vile. Na par minuta od apartmana nalaze se radnje sa prehrambenom robom, novinarnice, apoteke, kafeterije… Nedaleko su i restorani smesteni duž šetališta uz more i u Starom gradu.